Малеш и Пијанец. 1, Вегетација / [редакциски одбор Ѓорѓи Филиповски, главен и одговорен уредник, Кирил Мицевски, Митко Панов].

Date
1978
Authors
Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Keywords
Вегетација
Citation