Камбовски : liber amicorum / главен уредник Георги Старделов ; [фотографии Иван Блажев].

dc.contributor Блажев, Иван. (pht)
dc.contributor.author Старделов, Георги. (edt)
dc.date.accessioned 2021-12-16T20:14:58Z
dc.date.available 2021-12-16T20:14:58Z
dc.date.issued 2019
dc.description Тираж 215. Текст на повеќе јазици. Фусноти кон текстот. Биографија: стр. 3-5. Библиографија: стр. 7-44.
dc.format XI, 796, [26] стр. : илустр. во боја ; 25 см.
dc.identifier.isbn urn:ISBN:978-608-203-261-0
dc.identifier.other COBISS.MK-ID - https://plus.mk.cobiss.net/opac7/bib/110662922
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/635
dc.publisher Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Правен факултет "Јустинијан Први" при Универзитетот "Св. кирил и Методиј"
dc.subject Камбовски, Владо, 1948-
dc.subject Правда и владеење на правото
dc.subject Казнено право
dc.subject Политика
dc.subject Економија
dc.title Камбовски : liber amicorum / главен уредник Георги Старделов ; [фотографии Иван Блажев].
dc.type monograph
dc.type text
dspace.entity.type
Files