Statistics for "Дождови" од Матеја Матевски во контекст на македонската модерна : свечен Собир по повод 50-годишнината од објавувањето на поетската збирка "Дождови: од Матеја Матевски, одржан на 6 декември 2006 година / [уредник Милан Ѓурчинов].

Total visits

views
"Дождови" од Матеја Матевски во контекст на македонската модерна : свечен Собир по повод 50-годишнината од објавувањето на поетската збирка "Дождови: од Матеја Матевски, одржан на 6 декември 2006 година / [уредник Милан Ѓурчинов]. 0