Ацо Шопов : свечен собир по повод 20-годишнината од смртта на Ацо Шопов, Скопје, 24.IV.2002 година / [уредник Анте Поповски].

Date
2002
Authors
Поповски, Анте. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 250.
Keywords
Шопов, Ацо, 1923-1982
Citation