60 години АСНОМ : 1944-2004 : свечен собир по повод 60-годишнината од одржувањето на АСНОМ, Скопје, 16.VI 2004 / [уредувачки одбор Цветан Грозданов...[и др.]].

Date
2005
Authors
Грозданов, Цветан. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300.
Keywords
АСНОМ
Citation