Споменица посветена на починатиот Вангел Коџоман, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ташко Георгиевски].

Date
1995
Authors
Георгиевски, Ташко. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
На наспор. насл. стр.: Festschrift : presented as a memorial to Vangel Kodžoma, a member of Macedonian Academy of Sciences and Arts. Кор. насл.: Вангел Коџоман : 1904-1994. Тираж 300. Библиографија на академик Вангел Коџоман / Лилјана Ристевска: стр. 19-27.
Keywords
Коџоман, Вангел, 1904-1994
Citation