Државносната мисла на Чуповски и вистината за еден мит : свечен собир по повод 60-годишнината од смртта на Димитрија Чуповски одржан на 2.XI 2000 / Блаже Ристовски.

Date
2000
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 250.
Keywords
Чуповски, Димитрија, 1878-1940
Citation