Дува. Проклетства / Божин Павловски.

Date
2021
Authors
Павловски, Божин. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска Академија на науките и уметностите : Матица македонска
Abstract
Description
Тираж 500. Проклетствата на дијаспората или: Божин Павловски помеѓу "Дува" и "Вест Aуст" : (белешки кон типологијата на македонскиот роман) / Гане Тодоровски: стр. 263-351.
Keywords
Citation