Младински пој [печатени музикалии]. Кн. 1. - фототипско изд.

Date
1995
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Музичката збирка "Младински пој" е издадена од редакцијата на весникот "Млад борец" во октомви 1944 година. Предговор/ Властимир Николовски.
Keywords
Патриотски песни, Марш
Citation