Наце Димов (1876-1916) и програмата за македонската нација и држава : свечен собир по повод 130-годишнината од раѓањето и 90-годишнината од смртта / Блаже Ристовски.

Date
2007
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300.
Keywords
Македонци
Citation