Епидемиолошки, клинички и терапевтски карактеристики на желудочниот карцином во Република Македонија : проект / раководител Владимир Серафимоски ; соработници Зоран Караџов, Васко Василевски, Милчо Пановски.

Date
2008
Authors
Серафимоски, Владимир. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Библиографија: стр. [71]-80.
Keywords
Карцином на желудникот
Citation