Десет години Македонска академија на науките и уметностите : [1967-1977] / [редакциски одбор Ксенте Богоев, ... [и др.] ; одговорен уредник Благој Попов].

Date
1977
Authors
Богоев, Ксенте. (edt)
Попов, Благој. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите
Citation