Александар и џунглата / Радован Павловски.

Date
2018
Authors
Павловски, Радован. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Матица македонска
Abstract
Description
Тираж 500. Афирмација на политичкиот есеј / Гане Тодоровски: стр. [273]-276. Био-библиографска белешка: стр. [277]-280.
Keywords
Citation