Вишнов ликер : и други 49 избрани раскази / Влада Урошевиќ.

Date
2019
Authors
Урошевиќ, Влада. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Магор
Abstract
Description
Тираж 500. Фусноти кон поговорот. Магијата на раскажувањето (кон изборот раскази Вишнов ликер од Влада Урошевиќ) / Лидија Капушевска-Дракулевска: стр. 441-458. Белешка за авторот: стр. 459-462.
Keywords
Урошевиќ, Влада, 1934-
Citation