Свечен собир посветен на 80-иот роденден на претседателот на СФРЈ Јосип Броз Тито : одржан на 17 мај 1972 година / [уредник Ѓорѓи Филиповски].

Date
1972
Authors
Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 800.
Keywords
Тито, Јосип Броз, 1892-1980
Citation