Македонската колонија во Петроград и односот кон Балканските војни и Првата светска војна : свечен собир по повод 100-годишнината од Балканските и Првата светска војна : Скопје, 21 мај 2014 / Блаже Ристовски.

Date
2014
Authors
Ристовски, Блаже. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300.
Keywords
Македонско научно-литаратурно другарство (Санкт Петербург), Македонци
Citation