Четиригодишен извештај за работата на Македонската академија на науките и уметностите : 2016 - 2019 година / [уредувачки одбор Леонид Грчев претседател, Марјан Марковиќ, Александра Стојаноска Трпческа].

Date
2019
Authors
Грчев, Леонид. (edt)
Марковиќ, Марјан. (edt)
Стојаноска Трпческа, Александра. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 200.
Keywords
Македонска академија на науките и уметностите (Скопје)
Citation