Стратегија за унапредување на здравствената заштита на населението во Република Македонија до 2010 година / [експертски тим Георги Ефремов, координатор...[и др.]].

Date
2001
Authors
Ефремов, Георги. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Министерство за здравство
Abstract
Description
Регистар.
Keywords
Здравствена заштита
Citation