Стратегија за унапредување на здравствената заштита на населението во Република Македонија до 2010 година / [експертски тим Георги Ефремов, координатор...[и др.]].

dc.contributor.author Ефремов, Георги. (edt)
dc.date.accessioned 2021-12-16T20:12:42Z
dc.date.available 2021-12-16T20:12:42Z
dc.date.issued 2001
dc.description Регистар.
dc.format 126 стр. : граф. прикази ; 24 см.
dc.identifier.other COBISS.MK-ID - https://plus.mk.cobiss.net/opac7/bib/16970305
dc.identifier.uri http://riznica.manu.edu.mk/handle/123456789/107
dc.publisher Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Министерство за здравство
dc.subject Здравствена заштита
dc.title Стратегија за унапредување на здравствената заштита на населението во Република Македонија до 2010 година / [експертски тим Георги Ефремов, координатор...[и др.]].
dc.type monograph
dc.type text
dspace.entity.type
Files
Original bundle
Now showing 1 - 1 of 1
Thumbnail Image
Name:
здравство_мк-1.pdf
Size:
3.52 MB
Format:
Adobe Portable Document Format
Description: