Св. Наум Охридски : (ревносен следбеник на словенските првоучители и храбар заштитник на нивното дело) : свечен собир по повод 1100-години од упокојувањето на Св. Наум Охридски, Охрид, 30 VI 2010 / Петар Хр. Илиевски.

Date
2011
Authors
Илиевски, Петар Хр. (aut)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 300. Фусноти кон текстот.
Keywords
Наум Охридски, св., 835-910
Citation