Камбовски : liber amicorum / главен уредник Георги Старделов ; [фотографии Иван Блажев].

Date
2019
Authors
Старделов, Георги. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите : Правен факултет "Јустинијан Први" при Универзитетот "Св. кирил и Методиј"
Abstract
Description
Тираж 215. Текст на повеќе јазици. Фусноти кон текстот. Биографија: стр. 3-5. Библиографија: стр. 7-44.
Keywords
Камбовски, Владо, 1948-, Правда и владеење на правото, Казнено право, Политика, Економија
Citation