Споменица посветена на покојниот Никола Мартиноски, редовен член на Македонската академија на науките и уметностите / [уредник Ѓорѓи Филиповски].

Date
1974
Authors
Филиповски, Ѓорѓи. (edt)
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Скопје : Македонска академија на науките и уметностите
Abstract
Description
Тираж 1000. Фусноти кон текстот. Библиографија: стр. 47-57.
Keywords
Мартиноски, Никола, 1903-1973
Citation